Živa. Solata,
ki živi z vami

Živa ni le sveža, hrustljava solata, ki se stopi v ustih. Živa je ljubezen do jedi, do najbližjih, ki jim te jedi skrbno pripravljaš. Ljubeč odnos do okolja in rodne zemlje. Drobni utrinki, polni navdiha, so del njenega sanjskega sveta. Želi te zapeljati vanj. Prepusti se ji.

Hrustljava in sveža

Korenine Živo spremljajo vse od rastlinjaka do vaše kuhinje. Z vami živi še naprej. Tako ohrani svežino, hranilne snovi in poln okus. S paleto okusov osrečuje vse leto, vodo prihrani in naravo lepo ohrani. Svoje najvažnejše lastnosti ponosno kaže: brez škropiva zrasla, slovenskim rojakom delo dala, kilometrov malo prepotovala.

Okusna in zdrava

Okusi njeno posebnost, naj te zapelje v svoj svet … Nad korenino liste odreži sveže in še zdrave, pod vodo jih operi in že konec je priprave. Postrezi jih še polne vitaminov in hrustljave. Na polico jo postavi, zalij z malo vode. Preostanek pa porabi, ko lakota zagode.
Snovi hranilnih polna, res je prava,
dalj časa sveža in zelo hrustljava.
Ji spodaj lonček čuva korenine,
da z vami raste, daje vitamine.
Je del narave, lepo jo ohrani,
nam vode več kot tričetrt prihrani.
Kako sploh raste, kje skrivnost se skriva?
Le seme, sonce, voda - nič škropiva!
V rastlinjaku skozi letne čase,
vsak dan za vas, k srcu se prirase.

Živa zelišča

Salanova® zelena

Intenzivno zelena solata ponuja dolgotrajno svežino, ki nikoli ne razočara. Njeni mehki, žametni listi se kar topijo v ustih in za seboj puščajo žlahten okus narave.

Salanova® rdeča

Privlačno rdeča solata ponuja dolgotrajno svežino, ki nikoli ne razočara. Njeni mehki, žametni listi se kar topijo v ustih in za seboj puščajo žlahten okus narave.

Kristalka rdeča

Hrustljavi, krhki in nežno narezljani listi s svojo intenzivno barvo ustvarjajo privlačen, okusen in skrbno pripravljen krožnik, primeren za vsakodnevne užitke in posebne priložnosti.

Kristalka zelena

Hrustljavi, krhki in nežno narezljani listi s svojo intenzivno barvo ustvarjajo privlačen, okusen in skrbno pripravljen krožnik, primeren za vsakodnevne užitke in posebne priložnosti.

Saladuo

Ne spreglej je … V sebi skriva dva okusa, vsak drugačen, vsak odličen. Bogata je z listi, umetniško narezljanimi, hrustljavimi, barvitimi. V njeni družbi ne moreš biti ravnodušen.

Salatrio

Trije okusi, vsi drugačni, vsi odlični. S svojo edinstveno podobo očara, z barvitostjo prepriča, z okusom navduši. Naj te zapelje v svoj živopisan svet.

Bazilika

Okusna zapeljivka z žametnimi listi je privlačna za oko in odlična za telo. Na svetlo zelenih stebelcih kraljujejo aromatični listi, ki jedem dodajajo čarobnost, posebnost.

Drobnjak

Raste v višave, z okusom osvaja, tvojim jedem izjemnost dodaja. Baha se s svežino in aromo, očara z izgledom. Navdihuje te z barvo, saj poživlja vsak krožnik.

Peteršilj

List svileno gladek ali nežno narezljan, vedno primeren, naj bo za praznik ali vsakdan. Pod zelenim površjem skriva intenziven okus, izjemno aromo in naravno svežino.

Koriander

Naj te navdihne njegova oblika in aroma, s svojo svežino ne sme manjkati v kuhinji tvojega doma. Njegovi srčasti listi in omamna zelena barva naredijo izjemno še tako vsakdanjo jed.

Meta

Z nežnimi listi vsakogar navduši, saj je v njeni bližini vse prijetno dišeče, nimajo vse rastline te sreče. Dodaj jo k juham, sladicami ali le za okras, primerna je za vsak letni čas.

Melisa

S svežino razvaja in kuhinjsko polico okrašuje, s svojim okusom vse navdušuje. Dodaj jo v sokove, sladice ali le za piko na i, da jed nikogar ravnodušnega ne pusti.

Naše korenine

Z najnovejšo tehnologijo ter inovativnimi načini dela skrbimo za naravi prijazno, okolju neškodljivo pridelavo, s čimer ohranjamo naravne predispozicije za kmetovanje. Zate ustvarjamo sveže in visoko kakovostne pridelke, ki zadovoljijo vse čute – so prijetni na dotik, čudoviti za pogled, omamnega vonja, odličnega okusa. Vstopite v svet narave, v našo hišo zelenjave.
Kje nas najdeš?
V objemu narave, v osrčju Prlekije ...
KMG PanOrganic
Spodnji Kamenščak 40, 9240 Ljutomer
info@panorganic.si, +386 30 397 794

Spremljaj naše družbeno življenje:
/panorganic.si /#panorganic